Zoek informatie over:
 

Beleef Australië

Disma Reizen heeft een eigen touroperator opgezet voor verre reizen: Beleef Reizen.

Beleef Australië is een specialist op het gebied van reizen naar Australië. Door onze ervaring en kennis over Australië kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door dit schitterende land.

Australië heeft ontzettend veel te bieden; relax op de schitterende witte zandstranden van West-Australië, snuif de rijke cultuurop die Melbourne te bieden heeft, geniet van een prachtige woestijnzonsondergang bij Ayers Rock. Bezoek Tasmanië en haar combinatie van bergen en bossen, ontdek Sydney met haar mix van surfen, zon en entertainment of verblijf op één van de idyllische eilandjes voor de kust van Australië. Ga snorkelen of duiken op het Great Barrier Reef of bezoek de tropische regenwouden in de omgeving van Darwin. U beseft het al, Australië is een plek om te ontdekken en te beleven.

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een reis om nooit meer te vergeten!  Bezoek onze website om u alvast te laten inspireren!

www.beleefaustralie.nl