Zoek informatie over:
 

Big Smile Weeks - kortingen tot wel €200,- p.p.

 

Profiteer van kortingen tot wel €200 per persoon!

Een spetterende actie van één van onze partners. Vanaf 26 juli tot en met 6 augustus 2018 profiteert u  van kortingen tot wel 200,- per persoon op zon-, verre-, autovakanties en stedentrips van TUI. Ook ontvangen boekers naar de bestemmingen Aruba, Cumbuco (Brazilië), Dominicaanse Republiek, Jamaica, Kaapverdië en Mexico met kinderen van 2 tot en met 11 jaar een extra kinderkorting per kind van 300,-.

Hier enkele voorbeelden. Wij helpen u graag verder en controleren de actuele beschikbaarheid voor u. U bent van harte welkom in onze reiswinkels in Tilburg, Eindhoven, Goirle, Hilvarenbeek en Oosterhout (Beins Travel).


Actievoorwaarden ‘BIG SMILE WEEKS’
- De Actie ‘BIG SMILE WEEKS’ van TUI bestaat uit kortingen op boekingen die gemaakt zijn in de periode van 26 juli 2018 tot en met 6 augustus 2018 en die gelden voor vertrek in de periode 26 juli 2018 tot en met 31 oktober 2018.
- De korting bedraagt tot 200,- per persoon op geselecteerde Zonvakanties (Mallorca, Kreta, Tenerife, Ibiza, Algarve, Costa del Sol, Tenerife, Gran Canaria) en geselecteerde Verre Reizen (Bonaire, Dom. Rep, Mexico, Curaçao, Aruba, Cuba, Kaapverdië).
- De korting bedraagt tot 75,- per huisvesting (bijv. hotelkamer, bungalow, appartement etc.) op geselecteerde autovakanties met een reisduur van 8 en 15 dagen.
- De korting op geselecteerde stedentrips bedraagt maximaal 100,- per persoon.
- De korting geldt uitsluitend in combinatie met een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven door TUI fly, Transavia, easyJet, Vueling, Air Malta, KLM (naar Brazilië, Cartagena, Cumbuco, Fortaleza, Kenia, Mauritius), Emirates, Cathay Pacific (naar Bali), Qatar Airways (naar Sri Lanka), Garuda Indonesia (naar Lombok), AeroMexico (naar Mexico, Puerto Vallarta).
- De kortingen zijn ook te boeken bij Disma Reizen en Beins Travel
- De Actie is van toepassing op reizen die ten tijde van het maken van de boeking in het boekingssysteem van TUI beschikbaar en boekbaar zijn.
- De Kortingen bij Zonvakanties, Verre reizen en Stedentrips zijn per persoon en zijn gebaseerd op een boeking van twee reizigers van 2 jaar of ouder.
- De Kortingen bij Autovakanties zijn per huisvesting. Andere samenstellingen van het reisgezelschap, andere vertrekdata en/of reisduur kunnen leiden tot andere prijzen dan het gepubliceerde.
- De Actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.