Zoek informatie over:
 

Voor de 5e keer Reisbureau van het Jaar

Gisterenavond hebben we voor de 5e keer de titel Reisbureau van het Jaar in ontvangst mogen nemen! 
 
Dat is een unicum. Geen enkel ander reisbedrijf in Nederland heeft zo vaak en zoveel prijzen in ontvangst mogen nemen als wij. U begrijpt dat we daar enorm trots op zijn. Vandaar dat we dit mooie nieuws graag met u delen.
 
Bedankt voor uw steun en voor alle mooie reizen die wij al voor hebben mogen verzorgen en die wij graag blijven verzorgen!


 
Prijzen winnen gaat ook om het verleden. Over wat is geweest. Over wat is gepresteerd. Leuk, maar daar moet je nooit te lang op terugkijken. Het gaat om de toekomst. En hoe we die toekomst het best tegemoet kunnen treden. En daarin gaat wat veranderen. We hebben namelijk besloten om zij aan zij verder te gaan samen met TUI Nederland. Hiermee kunnen we de expertise van Disma Reizen, Beins Travel en Beleef Reizen koppelen aan alle goede dingen die het wereldwijde netwerk van TUI ons kan brengen. Dat brengt voordelen voor ons én het brengt voordelen voor u. Wij kunnen met het wereldwijde netwerk van TUI u nog beter van dienst zijn. We zijn dan ook erg enthousiast om deze samenwerking vorm te gaan geven. 
 
Verandert er voor u iets? Nee, eigenlijk niet. We blijven dezelfde mensen, op dezelfde plek, met dezelfde passie en gedrevenheid die met heel veel liefde voor ons vak de mooiste vakanties, cruises en reizen voor u blijven verzorgen. Daaraan verandert helemaal niets. We gaan ervoor zorgen dat deze nieuwe samenwerking betekent dat u het beste van 2 werelden krijgt. Het vertrouwen en ondersteuning van een wereldwijd reismerk gekoppeld aan de service en expertise die u van ons gewend bent. Wij kijken er naar uit om u mee te nemen in deze nieuwe fase van ons bedrijf.