Zoek informatie over:
 

The Lion King & Jungle Festival in Disneyland® Paris!

We hebben een aantal mooie aanbiedingen voor je verzameld. Wil jij deze zomer of herst genieten van een vakantie in Disneyland® Paris

Tot 20% korting op je Disney Verblijf en tickets + €100 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants van de Disney® Parken.
- Aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019
- Boek voor 27 augustus 2019
- Ook tijdens de zomer- en herfstvakantie!
 
2 nachten / 2 dagen voordeelarrangement
Wil je liever 2 nachten en 2 dagen verblijven? Dat kan ook met het nieuwe 2 nachten / 2 dagen voordeelarrangement. Dit arrangement geeft je meer flexibiliteit met 2 nachten in een Disney® Hotel of in Disney’s Davy Crockett Ranch en 2 volledige dagen in de Disney® Parken, zodat je het meeste uit je verblijf kan halen! Bovendien ontvang je €100 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants.

Ontdek magische seizoenen tijdens je verbijf:
 
The Lion King & Jungle Festival
T/m 22 september 2019 beleef je in Disneyland Paris een gloednieuw en swingend seizoen: The Lion King & Jungle Festival. Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en de andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book.

Disney’s Halloween Festival
Van 28 september t/m 3 november 2019. Bereid je voor op Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris. Wij zijn druk bezig om alle verrassingen voor te bereiden die dit seizoen nog specialer gaan maken. Binnenkort maken we meer details bekend.