Zoek informatie over:
 

Azië

Azië is het grootste werelddeel. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. Mooie vakantiebestemmingen in Azië zijn bijvoorbeeld Thailand, Indonesië, Nepal en Maleisië.
Azië is het grootste werelddeel. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan. Mooie vakantiebestemmingen in Azië zijn bijvoorbeeld Thailand, Indonesië, Nepal en Maleisië.

Op onze website zijn slechts strandvakanties naar verschillende landen in Azië te reserveren. Voor ons complete reisaanbod vragen wij u contact op te nemen met één van onze bestemmingsspecialisten. 

Binnenkort lanceren wij een eigen website www.beleefazie.nl. Hierop vindt u allerlei maatwerk rondreizen ter inspiratie. 

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Studiereisverslag Cambodja

In het mysterieuze Cambodja ontdekt u onder een dak van groene bladeren de verlate hoofdstad van de eens zo machtige Khmer bevolking. Laat u mee voeren met de onvoorstelbare tempelpracht van de Angkor, hier heeft elke steen een verhaal te vertellen. Ondanks dat de geschiedenis van dit land met bloed is geschreven is de bevolking vrolijk, en wordt u gastvrij ontvangen. Het lijkt wel of u op elke hoek een monnik tegenkomt, die u enthousiast aanspreekt.
lees meer

Studiereisverslag Maleisië van Desiree

In eerste instantie uitgeloot….maar uiteindelijk toch de gelukkige die mee mocht op studiereis met Fox Vakanties naar Maleisië!! Als Azië liefhebber en vooral als Indonesië fanaat dé reis om eens kennis te maken met een ander land in Azië. Voor vertrek had ik me een “rijker “ Aziatisch land voorgesteld en dit bleek helemaal te kloppen. Goede wegen, mooie flatgebouwen en vooral in Kuala Lumpur grote en uitgebreide winkelcentra.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Sandra

Sawaddie (goedendag), ik ben op studiereis naar Thailand geweest. Het is erg verrassend om een combinatie te maken in Thailand tussen enzerzijds de drukte en cultuur van de stad en anderzijds het paradijselijke strandverblijf. Graag vertel ik u meer over mijn ervaringen.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Sehra

Een prachtige reis door het veelzijdige Thailand! Thailand is een land dat voor elke vakantieganger wat te bieden heeft; cultuur, natuur en een heerlijk klimaat! Dit hebben wij zelf in september 2015 met deze prachtige FOX reis mogen ervaren.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Astrid

Onlangs heb ik een prachtige reis mogen maken naar Zuid Thailand! We hebben Bangkok vanaf het water mogen zien, door middel van een boottocht over de rivier. Met een longtailboat zijn we ook de kleinere klongs ingevaren en hebben we het echteThaise leven langs en op het water mogen aanschouwen. Bij de grote Wat Arun tempel zijn we aan land gegaan. Helaas stond deze tempel in de steigers, waardoor we hem helaas niet in volle glorie en pracht konden aanschouwen.
lees meer

Studiereisverslag Bali van Lieke

Ons avontuur is begonnen met een KLM vlucht vanaf Amsterdam. Via een korte stop in Singapore zijn we een dag later aangekomen op Bali. Even bijkomen in Tuban in een heerlijk hotel. De volgende ochtend zijn we gelijk op pad gegaan naar het magische Ubud.
lees meer

Studiereisverslag West Maleisië van Suzanne

Samen met mijn collega Hans heb ik West Maleisië bezocht. De route bracht ons langs verschillende hoogtepunten zoals Kuala Lumpur, de Cameron Highlands en Perhentian Island. Hieronder ons reisverslag waar we wat meer over onze ervaringen vertellen.
lees meer

Studiereisverslag Sri Lanka van Roxanne

Sri Lanka, een voor mij nog onbekende bestemming waar ik razend benieuwd naar was. Kon ik het met de rest van Zuid Oost Azië vergelijken? Het antwoord daarop kon ik gaan geven in oktober 2017, want ik mocht op studiereis met Fox Verre Reizen van ANWB.
lees meer

Studiereisverslag Singapore Cruise

Op uitnodiging van Singapore Airlines, het Singapore Tourist Board en Royal Caibbean ben ik samen met 20 collega’s uit de reiswereld op studiereis geweest. We hebben een korte cruise gemaakt vanuit Singapore naar Maleisië, Thailand en weer terug naar Singapore.
lees meer

Studiereisverslag Iran Ineke

Ik heb een korte rondreis door het verrassende Iran gemaakt. Echt een bijzondere reiservaring. Zeker de mensen daar en ik heb genoten van de prachtige cultuur met zijn paleizen en moskeeën. Super aardig en het is er ook zeker veilig.
lees meer

Jeffrey

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Ik deel mijn kennis en mijn reiservaringen graag met u"

Wendy

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Een vakantie op elk continent met mij als uw reisconsulent"

Sehra

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Kennis maken met andere culturen. Wat u ook zoekt, ik help u er graag bij!"

Karlijn

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een enthousiaste verteller over mijn specialismes"

Roxanne

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"U onbezorgd op vakantie laten gaan? Die uitdaging ga ik graag aan!"

Foto's van Azië