Zoek informatie over:
 

De 8 Beins Garanties

1. Service met een glimlach
Als vanzelfsprekend. Wij hebben plezier in ons vak. En dat willen we met u delen. Vakantie moet namelijk plezier zijn en wij willen dat uw vakantieplezier bij ons begint. De medewerkers van Beins Travel helpen u met een glimlach en staan u altijd vriendelijk te woord. Zeer tevreden klanten zijn voor ons van het grootste belang, dus daar gaan we voor. Altijd.

2. Zeer uitgebreid assortiment
Beins Travel biedt u een zeer compleet assortiment aan reizen. Zonvakanties, wintersport, stedentrips, verre reizen, cruises, fietsvakanties, golfvakanties, wandelvakanties en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenlijk teveel om op te noemen.
Veel verre reizen verzorgen wij voor u vanuit onze “eigen keuken” onder het merk Beleef Reizen. Dat is voor ons de beste manier om kwaliteit, snelheid, een flexibel aanbod en een scherpe prijs aan u te garanderen.

Daarnaast werken we samen met de beste touroperators in zowel Nederland, België als Duitsland. Op die manier kunnen wij uw vakantiewens altijd invullen met een passende reis. Wanneer u een bestemming niet terugvindt in één van de brochures of op onze website, wil dat nog niet zeggen dat wij deze niet in ons assortiment hebben zitten. Vraag er naar bij onze medewerkers. En mocht het onverhoopt niet in ons assortiment zitten, dan proberen wij waar mogelijk het rechtstreeks voor u in te kopen.

 
3. Snelle service: nooit meer wachten
Bij Beins Travel kunt u ook op afspraak langskomen. Sterker nog, dat heeft onze voorkeur. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat u niet hoeft te wachten en u bespreekt de mogelijkheden van uw reis wanneer het u het beste uitkomt. 
Wanneer u vooraf aangeeft welke bestemming uw voorkeur heeft dan zorgen wij er bovendien voor dat de juiste reisspecialist tegenover u zit. 
Daarnaast kunt u uw vragen per mail, telefoon of via onze website aan ons stellen, we zorgen ervoor dat er snel en adequaat wordt geantwoord.
4. Reisadvies door experts
Wij hebben al meer dan 300 bestemmingen in 65 landen voor u bezocht. Hierdoor durven wij ons zelf gerust experts te noemen. Op ieder kantoor hebben wij speciale bestemmingsspecialisten voor u zitten.
Onze medewerkers worden continu bijgeschoold door middel van een eigen opleidingstraject. Bovendien blijven we continu vele bestemmingen persoonlijk bezoeken. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche en onze bestemmingen.

 
5. Scherpe prijzen
Kwaliteit is belangrijk, maar ook een scherpe prijs.
Wij vergelijken voor u de prijzen van aanbieders in binnen- en in buitenland. Wij beschikken over de prijzen van Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators. Daarnaast kopen wij vele verre reizen rechtstreeks voor u in.
Op die manier kunnen wij u altijd een scherpe prijs garanderen.

 
6. Altijd bereikbaar
Wij zijn altijd voor u bereikbaar.
Beins Travel heeft 5 kantoren welke u kunt bezoeken.Daaraast zijn we telefonisch bereikbaar om u direct te woord te staat voor een compleet reisadvies of een korte vraag.
Op onze website www.beins.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw reis boeken of informatie zoeken over een bestemming.
Ook beschikt
Beins Travel over een sos-noodnummer die u vanaf uw bestemming zou kunnen bellen voor echte noodgevallen buiten kantooruren. Dat geeft een veilig gevoel.
 
7. Wij staan voor u klaar, ook na uw vakantie
Ook wanneer u terug bent van uw vakantie staat
Beins Travel voor u klaar. Wij willen namelijk erg graag van u weten hoe uw vakantie is geweest. En heeft u zelf vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wanneer er onverhoopt wat mis is gegaan tijdens uw reis kunt u met uw klacht bij ons terecht. Wij zorgen dan voor een passend antwoord en een oplossing waar nodig.

 
8. Vakanties met garanties
Beins Travel is aangesloten bij het ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat betekent dat uw reis of vakantie onder de best denkbare garanties wordt uitgevoerd.
Kijkt u voor een uitgebreide beschrijving van deze voorwaarden en garanties op:
www.anvr.nl
www.sgr.nl/garantieregeling
www.calamiteitenfonds.nl