Zoek informatie over:
 

Geschiedenis

Beins Travel in Oosterhout is al meer dan 45 jaar een van de toonaangevende reisbureaus in Nederland met een ijzersterke reputatie en een team van echte reisspecialisten. Beins Travel maakte tot medio 2011 deel uit van het online reisbedrijf Travix. In de zomer van 2011 heeft Disma Reizen alle activiteiten van reisbureau Beins Travel overgenomen.

In mei 2019 heeft Disma Reizen besloten zij aan zij verder te gaan samen met TUI Nederland. Hiermee kunnen we onze expertise koppelen aan alle goede dingen die het wereldwijde netwerk van TUI ons kan brengen
.Dat brengt voordelen voor ons én het brengt voordelen voor u. Wij kunnen met het wereldwijde netwerk van TUI u nog beter van dienst zijn. We zijn dan ook erg enthousiast om deze samenwerking vorm te gaan geven. 

Samen hebben Disma Reizen en Beins Travel nu al 5 keer de titel Beste Reisbureau van Nederland gewonnen.

Daarnaast heeft zij diverse onderschiedingen ontvangen zoals:

- Beste Reisbureau van Nederland 2019 - Provincie Noord Brabant
- Beste Reisbureau van Nederland 2018 - Provincie Noord Brabant
- Zooverwaardering 9,3 Beste Reisbureau 2018
- Reismanager van het jaar 2014
- Beste Reisadviseur van Nederland 2014
- Zoover Award Beste Reisbureauketen 2013
- Zoover Award Beste Gewaardeerde Reisbedrijf van Nederland 2013

Beins Travel biedt verschillende diensten en producten. Allereerst heeft zij een reisbureau in Oosterhout. Onder de naam Disma Reizen zijn er 4 reisbureaus in Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Eindhoven. Sinds de overname door Disma Reizen biedt Beins Travel nu ook alle producten van de eigen touroperator afdeling Beleef Reizen welke is opgestart voor reizen op maat naar verre bestemmingen.