Zoek informatie over:
 

MVO-nieuws

1-11-2018
In In oktober 2018 bezocht Dorien van Disseldorp in Kenya en Tanzania een aantal projecten van Amref Flying Doctors. Wat een indrukken en wat is  het nodig om te helpen. Lees hier meer over haar ervaringen.

2-9-2018
Disma FIT is een nieuw initiatief onder de collega's van Disma Reizen en Beins Travel. We willen ons team graag motiveren en stimuleren om gezond te leven. Op zondag 2 september hebben Danielle, Sehra, Diana, Sandra deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles. Een geweldige sportieve uitdaging! Proficiat dames, met het behalen van deze mooie prestatie. 

28-5-2018
Disma FIT is een nieuw initiatief onder de collega's van Disma Reizen en Beins Travel. We willen ons team graag motiveren en stimuleren om gezond te leven. Eén van de eerste resulaten hiervan is dat we afgelopen zondag met 6 collega's de Giro Classiso Utrecht gefietst. Een prachtige route van 75 kilometer door Utrecht en omgeving. Hiermee hebben wij ook het goede doel Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Met het geld wordt een nieuwe snoezelkamer in het kinderziekenhuis gebouwd voor kinderen met een handicap, gedrags- of ontwikkelingsproblemen.

8-1-2018
Beins Travel draagt graag bij aan een betere wereld en zoals jullie van ons misschien al gewend zijn ondersteunen wij ieder jaar een goed doel. Dit jaar is dat Amref Flying Doctors. We organiseerden daarom tijdens de Vakantiebeurs Midden Brabant een veiling waarbij alle opbrengsten ten goede komen van dit doel. We hebben hiervoor €1.990,- ingezameld!

Jose, Brigitte en Dorien zullen in oktober 2018 een mountainbike tocht door Tanzania maken en willen samen minimaal €15.000 inzamelen voor de goede doelen van Amref. Middels deze veiling wilden wij hen helpen dit doel te bereiken. 

15-1-2016
2015 was een bijzonder jaar voor Disma Reizen. We vieren ons 30-jarig jubileum en dat was reden om iets bijzonders te doen. We hebben gedurende het hele jaar op verschillende wijzen geld ingezameld voor Stichting Baobab om zo een eigen Disma school in Gambia te bouwen. En dit is gelukt! We hebben gezamenlijk €21.814,42 opgehaald.
Lees meer...

16-7-2015.
 
We zijn een samenwerking aangegaan met Freshcabs Electric om zo een duurzaam taxivervoer aan te kunnen bieden. We streven samen naar een verlaging van de Co2 uitstoor en de uitstoot van fijnstof zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en gemak van uw luchthavenvervoer. Voor meer informatie en de tarieven neemt u contact op met één van onze reisadviseurs. 

4-1-2015. 
Tijdens de Vakantiebeurs Midden Brabant heeft Beins Travel een bedrag van €2.500,- opgehaald met een veiling voor de bezoekers. Deze opbrengst komt volledig ten goede voor een nieuw project ter ondersteuning van Stichting Baobab. We kondigden vandaag namelijk aan ons het gehele jaar in te zetten voor dit goede doel om zo aan het einde van het jaar voldoende middellen te hebben om een nieuwe schook in Gambia te laten bouwen. Lees meer.....

4-10-2014. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, wederom ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Na het succes van vorig jaar hebben we weer een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! 

21-11-2013. 
Na het succes van vorig jaar gaan we ook in 2014 weer een project ondersteunen tijdens Make A Difference Day op 22 maart 2014. Het Disma Green Team is druk bezig met de voorbereidingen. Wilt u ons hierbij helpen in de vorm van een donatie? Neem dan contact op met onze collega Astrid via [email protected] 

29-07-2013.
 
Algelopen jaar hebben wij de Zuid-Afrikaanse student Sophy Tlhabi gesponsord zodat zij een studie in hotel-management aan de International Hotel School in Kaapstad kan volgen. Vol trots kunnen wij mededelen dat zij onlangs haar diploma heeft gehaald!

16-03-2013. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Wij zijn blij dat we vandaag een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! Wij bedanken alle mensen en bedrijven die dit samen met ons mogelijk gemaakt hebben.